Χουντής: «Tουριστικά φιλέλληνας» ο Γιουνκέρ, μας έχει απογοητεύσει

Χουντής: «Tουριστικά φιλέλληνας» ο Γιουνκέρ, μας έχει απογοητεύσει

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία επίθεση κατά του επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, εξαπέλυσε την Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Χουντής, στον απόηχο των επικριτικών δηλώσεων του πρώτου για την στάση του Αλέξη Τσίπρα στην διαπραγμάτευση.

«Tουριστικά ο Γιουνκέρ είναι φιλέλληνας. Στην ουσία εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χουντής μιλώντας στην τηλεόραση του Star, προσθέτοντας ότι «και εμείς έχουμε απογοητευτεί από τον κ. Γιούνκερ και όλους όσοι λένε ότι βλέπουν φιλικά την Ελλάδα».

Σχολιάζοντας την δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης. «Μεγάλο πρόβλημα αυτό αν το έχει πει ο κ. Χουντής… Η διαπραγμάτευση πάει χάλια», υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την συνέντευξη τύπου στη συνάντηση των G7, ο κ. Γιουνκέρ είχε πει ότι «είναι φίλος ο κ. Τσίπρας, αλλά για να κρατήσουν οι φιλίες χρειάζονται κάποιοι ελάχιστοι κανόνες», κάνοντας ακόμη λόγο για πληροφορίες από την μεταξύ τους συνάντηση τις οποίες ο Ελληνας πρωθυπουργός «δεν μετέφερε στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή