ΝΔ: Η κυβέρνηση φέρνει τη χώρα κοντά στο ατύχημα

ΝΔ: Η κυβέρνηση φέρνει τη χώρα κοντά στο ατύχημα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση άρχισε σιγά-σιγά να λέει την αλήθεια, όμως παραμένει παγιδευμένη στα ψέματα που είπε ως τώρα και φέρνει τη χώρα κοντά στο ατύχημα, αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.

«Πριν λίγες μέρες κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης ομολόγησε δημόσια ότι η πρόταση της κυβέρνησής του προς τους δανειστές είναι πολύ πιο επώδυνη από το περιβόητο ήδη e-mail Χαρδούβελη που υπέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια», αναφέρει ο κ. Καραγκούνης και συνεχίζει:

«Σήμερα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησε ότι ο Πρωθυπουργός του πρέπει να βγει και να πει δημόσια ότι πηγαίνει τη χώρα σε νέο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα.

Τρίτος Υπουργός τους κατήγγειλε σήμερα ότι η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχικοί συνεργάζονται για να καταργήσουν την έννομη τάξη».

«Άρχισαν, σιγά-σιγά, να λένε την αλήθεια… Όμως παραμένουν παγιδευμένοι στα ψέματα που είπαν ως τώρα. Και φέρνουν τη χώρα κοντά στο ατύχημα», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή