Ρουμελιώτης και σύμβουλος Μπαρόζο στις ακροάσεις της Επιτροπής για το χρέος

Ρουμελιώτης και σύμβουλος Μπαρόζο στις ακροάσεις της Επιτροπής για το χρέος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πρώην εκπρόσωπο της χώρας στο ΔΝΤ κ. Παν. Ρουμελιώτη, και με έναν πρώην σύμβουλο του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο, ανοίγουν τα επόμενα 24ωρα οι κύκλοι δημόσιων ακροάσεων από τα μέλη της ειδικής Επιτροπής που έχει συστήσει η Πρόεδρος της Βουλής για το λογιστικό έλεγχο του χρέους. Η ακρόαση του κ. Ρουμελιώτη προγραμματίστηκε για την προσεχή Δευτέρα, ενώ του κ. Φιλ. Λεγκρέν για αύριο Πέμπτη.

Με την ευκαιρία της σχετικής γνωστοποίησης από το γραφείο Τύπου της Βουλής, υπενθυμίζεται αρμοδίως το γεγονός ότι σχεδιάζεται για το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου η ανακοίνωση των προκαταρκτικών συμπερασμάτων της προαναφερθείσας Επιτροπής. Στο σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνεται χαρακτηριστικά, ότι έργο της Επιτροπής είναι η εξέταση της νομιμότητας του χρέους.

Αύριο, εξάλλου, η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα μέλη της Επιτροπής θα συναντηθούν στη Βουλή με την ευρωβουλευτή του γαλλικού Κόμματος των Πρασίνων και πρώην δικαστή-ανακρίτρια Εύα Ζολί, «γνωστή για τη συνεισφορά της στην πάταξη της διαφθοράς», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή