Στ. Θεοδωράκης: «Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία»

Στ. Θεοδωράκης: «Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό (…) η επόμενη ημέρα εκτός ευρώ θα βρει τη χώρα ρημαγμένη» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θέλει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, αλλά μπορεί να υπάρξει ατύχημα… Πολλές τραγωδίες έχουν γίνει από ατύχημα» προειδοποίησε ο κ. Θεοδωράκης, καλώντας τον πρωθυπουργό «να μην μοιράζεται την εξουσία του με τις συνιστώσες». 

Τόνισε ότι η συμφωνία έπρεπε να γίνει το Μάρτιο και η κυβέρνηση να πάρει τα λεφτά των δανειστών, καθώς ο χρόνος είναι εναντίον της Ελλάδας. «Μέσα σε δύο μήνες χάθηκε η εμπιστοσύνη των εταίρων, τη συμφωνία την κάνεις όσο ο άλλος ήταν ζεστός… Ο κ. Τσίπρας μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να καταστρέψει φιλίες πολλών ετών» εξήγησε.

«Χωρίς συγκρούσεις δεν θα βγούμε από την κρίση, οι πολίτες θέλουν σύγκρουση με το κακό παρελθόν, η πλειονότητα του κόσμου θέλει σκληρή διαπραγμάτευση, όχι Κούγκι και δραχμή» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Να αποφασίσει ο Τσίπρας με βάση τη λαϊκή εντολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε δε ότι «στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ».

Ο κ. Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό με αντικείμενο το θέμα της ιθαγένειας και το μεταναστευτικό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή