Επίθεση για μια ανάρτηση στο Twitter

Επίθεση για μια ανάρτηση στο Twitter

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοναδική παραφωνία της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» η ανεξήγητη επίθεση κατά του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επτρoπής που εξαπέλυσε η ιστοσελίδα LEFT.gr του ΣΥΡΙΖΑ για μία ανάρτηση στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν το οι υπεύθυνοι του γραφείου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα έκαναν ανάρτηση στον διαδικτυακό λογαρισμό της Επιτροπής στο Twitter αναφέροντας το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης «Μένουμε Ευρώπη».

Η ανάρτηση έγραφε: «Μένουμε στην Ευρώπη» και συνοδευόταν από φωτογραφία του συγκεντρωμένου πλήθους στο Σύνταγμα.

Μετά την πάροδο μόλις δέκα λεπτών ο κομματικός ιστότοπος του ΣΥΡΙΖΑ LEFT.gr εξαπέλυσε κατάφωρη επίθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανάρτηση υπό τον τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαλέγει συνομιλητή». Στο κείμενο του Left.gr που συνόδευε την ανάρτηση χρησιμοποιούνται βαριές εκφράσεις ενώ γίνεται λόγος για «απαράδεκτη ενέργεια που αγγίζει τα όρια της παρέμβασης στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας».

Οι συντάκτες του LEFT.gr συνεχίζουν μάλιστα γράφοντας ότι θεωρούν «κατανοητό ότι προτιμούν να συνομιλούν με Άδωνι και Φωτήλα παρά με Βαρουφάκη και Τσακαλώτο» καλώντας μάλιστα, όπως αναφέρουν, τον υπεύθυνο του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Πάνο Καρβούνη να απολογηθεί.

Σημειώνεται ότι η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησης τις προηγούμενες ημέρες του προέδρου της Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ οι συνομιλίες της χώρας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το μέλλον της χώρας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή