Π. Καμμένος: Αν δεχτούν οι δανειστές την πρότασή μας, όλα αλλάζουν

Π. Καμμένος: Αν δεχτούν οι δανειστές την πρότασή μας, όλα αλλάζουν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι δανειστές μπορούν να πουν σήμερα το μεσημέρι ότι δέχονται την πρόταση την ελληνική και να προχωρήσουμε μαζί», τόνισε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό (MEGA) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Εχουν στα χέρια τους μια ελληνική πρόταση που είναι στα πλαίσια της λογικής και που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ενώ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές, είπε:

«Στις 02:00 τελειώναμε και έμπαινε μέσα ο Σόιμπλε λέγοντας ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει η συμφωνία και στις 05:00 στα τεχνικά κλιμάκια έλεγαν ότι θα πρέπει να διαλύσουμε τον ελληνικό τουρισμό».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο ερώτημα του δημοψηφίσματος, πραγματοποιώντας επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης:

«Ακόμα και η προσπάθεια να μετατρέψουν δημοκρατικό δημοψήφισμα που έχει απόλυτα σαφή χαρακτήρα και ερώτημα σε άλλο δημοψήφισμα δείχνει ότι δεν αντέχουν τη δημοκρατία και το διάλογο. Οι πολίτες πάντως δεν πρέπει να φοβούνται. Ούτε οι τράπεζες θα κλείσουν, ούτε τα ΑΤΜ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή