ΝΔ: «Αδιανόητο με ΠΝΠ να αλλοιώνονται πάγιοι κανόνες διεξαγωγής εκλογών»

ΝΔ: «Αδιανόητο με ΠΝΠ να αλλοιώνονται πάγιοι κανόνες διεξαγωγής εκλογών»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΝΔ με δήλωση του Κώστα Καραγκούνη επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το δημοψήφισμα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δήλωσε ότι στις δημοκρατίες όταν διεξάγονται εκλογικές διαδικασίες, ο λαός αποφασίζει με πλήρη ενημέρωση, ηρεμία και καθαρό μυαλό και πως διαφορετικά οι εκλογές μετατρέπονται σε θεσμικό εκβιασμό.

«Αλλά οι μοιραίοι που μας κυβερνούν, αποφάσισαν να καταλύσουν το κράτος δικαίου που υπήρξε μια από τις μεγάλες κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης», συνέχισε ο κ. Καραγκούνης και είπε πως είναι αδιανόητο με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να αλλοιώνονται πάγιοι κανόνες διεξαγωγής εκλογών και δημοψηφισμάτων.

«Τι κι αν υπάρχει Σύνταγμα, τι κι αν υπάρχουν προθεσμίες, τι κι αν υπάρχουν αρμόδια όργανα. Δε βαριέσαι. Όλα αυτά είναι δευτερεύοντα για τον πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή