Παπαδημούλης: «Σεβόμαστε και εκπροσωπούμε όλο τον ελληνικό λαό»

Παπαδημούλης: «Σεβόμαστε και εκπροσωπούμε όλο τον ελληνικό λαό»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ελληνικός λαός αποδεικνύει ότι θέλει να μείνει στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια, με ανάπτυξη, ως ισότιμος εταίρος και όχι ως αποικία χρέους ήταν το μήνυμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα.

«Να περιμένουμε τα επίσημα και τελικά αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι ότι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια για μια αμοιβαία αποδεκτή και μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία. Ο ελληνικός λαός αποδεικνύει ότι θέλει να μείνει στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια, με ανάπτυξη, ως ισότιμος εταίρος και όχι ως αποικία χρέους», είπε ο κ. Παπαδημούλης και έστειλε μήνυμα υπέρ της αξιοπρέπειας και κατά του διχασμού.

«Ο πρωθυπουργός όπως έχει πει ήδη θα κινηθεί εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ταχύτατα για να υπάρξει αυτή η συμφωνία εκπροσωπώντας το 100% του ελληνικού λαού γιατί το μήνυμα ήταν εξαρχής σταθερό, όχι στον διχασμό. Ναι στη δημοκρατία, ναι στην αξιοπρέπεια. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι το μήνυμα της κυβέρνησης έχει περάσει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αλλά σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε και εκπροσωπούμε όλο τον ελληνικό λαό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή