Αλεξάντερ Στουμπ: Πιθανή η συμφωνία αν και ο χρόνος εξαντλείται

Αλεξάντερ Στουμπ: Πιθανή η συμφωνία αν και ο χρόνος εξαντλείται

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της είναι πιθανόν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τη χορήγηση πακέτου βοήθειας έναντι μεταρρυθμίσεων, αλλά ο χρόνος εξαντλείται», δήλωσε ο φινλανδός υπουργός Οικονομικών Αλεξάντερ Στουμπ, σε συνέντευξη στο γερμανικό ραδιόφωνο.

«Είμαι ένας αιώνια αισιόδοξος. Νομίζω ότι στο τέλος θα υπάρξει κάποιου είδους λύση (για την Ελλάδα)», δήλωσε ο Στουμπ στην Deutsche Welle στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες βράδυ, η οποία μεταδόθηκε σήμερα το πρωί.

«Δεν πετάμε την Ελλάδα έξω, δεν θέλουμε ένα grexit. Ωστόσο είναι σαφές ότι ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί για όλα τα πιθανά αποτελέσματα", πρόσθεσε ο Στουμπ. «Απλώς ο χρόνος εξαντλείται».

Ο Αλεξάντερ Στουμπ υπογράμμισε ότι η Φινλανδία έχει παρόμοια θέση με τη Γερμανία. «Αν μιλάμε για απομείωση του χρέους, για αναδιάρθρωση του χρέους ή κάτι παρόμοιο, τότε αυτό δεν είναι αποδεκτό από την κυβέρνηση της Φινλανδίας», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή