«Βολές» Κωνσταντοπούλου εναντίον Σουλτς

«Βολές» Κωνσταντοπούλου εναντίον Σουλτς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή της δραματικής κορύφωσης των συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και τους εκπροσώπους των Θεσμών για εξεύρεση λύσης, η Πρόεδρος της Βουλής στέλνει τετρασέλιδη επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μέσω της οποίας -μεταξύ άλλων- τον καλεί να απέχει από δηλώσεις με «υπονοούμενα» για τιμωρία του ελληνικού λαού και «αυθαίρετες και λανθασμένες ερμηνείες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την επιστολή της η κ. Κωνσταντοπούλου συνοδεύει με αντίγραφο του προκαταρκτικού πορίσματος της Επιτροπής που έχει συστήσει, με την παράλληλη σημείωση:

«Η Επιτροπή έκρινε πως το ελληνικό χρέος είναι αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο», παρεμβαίνοντας και με αυτό τον τρόπο στις υπό εξέλιξη ευαίσθητες συζητήσεις της κυβέρνησης με τους συνομιλητές της ακριβώς για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επισυνάπτεται ολόκληρη η επιστολή της Προέδρου της Βουλής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή