Ποτάμι – ΑΝΕΛ διαψεύδουν Bild: Δεν αλλάζει ο κυβερνητικός εταίρος

Ποτάμι – ΑΝΕΛ διαψεύδουν Bild: Δεν αλλάζει ο κυβερνητικός εταίρος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε τέτοιες στιγμές εθνικής υπευθυνότητας δεν θα μπούμε στη λογική της προβοκάτσιας», τόνισε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, διαψεύδοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία έκανε λόγο για ενδεχόμενη αλλαγή κυβερνητικού εταίρου λόγω άρνησης των ΑΝΕΛ να υπογράψουν νέα σκληρά μέτρα.

«Η σημερινή συνεργασία του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα δομημένη, όπως κάθε φορά, στη βάση της εξαιρετικής κυβερνητικής συνεργασίας μας» πρόσθεσε ο κ. Κουίκ.

Όπως επισήμανε, οι ΑΝΕΛ έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι η επερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος και εργάζονται ως κυβερνητικός εταίρος με απόλυτη συνέπεια μέσα στο πλαίσιο του κοινού ανακοινωθέντος των πέντε πολιτικών αρχηγών.

Νωρίτερα, σε ανάλογη δήλωση είχε προβεί και το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για ξαναζεσταμένα σενάρια και αναφέροντας:

«Ας σοβαρευτούμε. Το Ποτάμι δε θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγει η χώρα την καταστροφή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή