Πλήρης στήριξη Καμίνη στην κυβέρνηση

Πλήρης στήριξη Καμίνη στην κυβέρνηση

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg.

«Πρέπει σε δύο ημέρες να ψηφισθούν όσα δεν έγιναν στην Ελλάδα πέντε χρόνια τώρα» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων. «Η συμφωνία εξασφαλίζει την παρουσία μας στην Ευρώπη αλλά είναι η αρχή ενός πολύ δύσκολου δρόμου που πρέπει να ακολουθήσουμε για τα επόμενα χρόνια, είμαι όμως αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να παραμείνει προσηλωμένος στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

Επεσήμανε ότι «ο Ελληνας πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρέπει να υποστηριχθούν απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις ώστε να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις» και υπογράμμισε: «Θα υποστηρίξουμε πλήρως την προσπάθεια της κυβέρνησης να εφαρμόσει την εν λόγω συμφωνία, η οποία προωθεί ριζικές αλλαγές στο δημόσιο τομέα και την ελληνική κοινωνία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή