Συναντήσεις Λιου με Ντράγκι, Σόιμπλε και Σαπέν για την Ελλάδα

Συναντήσεις Λιου με Ντράγκι, Σόιμπλε και Σαπέν για την Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Στην Φρανκφούρτη, το Βερολίνο και το Παρίσι θα ταξιδέψει σήμερα και αύριο ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου για να συζητήσει την κατάσταση στην Ελλάδα, στην πλέον δυναμική μέχρι στιγμής παρέμβαση των Αμερικανών στην ελληνική κρίση.

Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ο κ. Λιου θα συνεχίσει τις συζητήσεις του με τους Ευρωπαίους ομολόγους του για το θέμα επί ευρωπαϊκού εδάφους. Σήμερα ήδη ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών θα μεταβεί στην έδρα της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη, όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μεταβεί στο Παρίσι για συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν.

Σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό Treasury, ο κ. Λιου θα συζητήσει με τους ομολόγους τους για την παγκόσμια οικονομία καθώς και για τα βήματα μπροστά της Ελλάδας, εντός της Ευρωζώνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή