Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευθεία επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης, λέγοντας στον ΑΝΤ1 ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το θεσμικό της ρόλο για να μην πάρει απόφαση η Βουλή, και συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε το γάντι στους διαφωνούντες βουλευτές και υπουργούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν διαφωνούσα θα είχα παραιτηθεί και θα παρέδιδα την έδρα.»

Είπε ακόμη ότι τα μέτρα πρέπει να τα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τότε θα είναι πιο δίκαια. Δεν μπορεί να ρίξουν, είπε την πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς. Σε κάθε περίπτωση πρόσθεσε ο κ. Φίλης, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα συνεργαστεί με το παλιό πολιτικό σύστημα και σε περίπτωση αδιεξόδου θα γίνουν εκλογές.

Κύκλοι της προέδρου της Βουλής δήλωναν νωρίτερα ότι δεν τής έχει ζητηθεί παραίτηση ούτε η ίδια προτίθεται να παραιτηθεί. Αρμοδία για αυτό είναι μόνο η ίδια η Bουλή τονίζουν.

«Θέμα μισής ώρας είναι αυτά τα οργανωτικά θέμα» αρκέστηκε να σχολιάσει στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, πρόσθεσε όμως ότι «ένας μεγάλος πόλεμος απαιτεί ελιγμούς και υποχωρήσεις».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή