Σάλλας: Η χώρα έχει ανάγκη απο μία νέα αρχή

Σάλλας: Η χώρα έχει ανάγκη απο μία νέα αρχή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο αφήγημα, από μια νέα αρχή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή για το νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων για την συμφωνία με τους δανειστές.

«Πρέπει να δούμε όλοι, και του Ναι και του Όχι, τη νέα Συμφωνία ως ευκαιρία για την εξυγίανση των Δημόσιων Οικονομικών και την ενίσχυση του ανταγωνισμού της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σάλλας. «Είναι ανάγκη να τεθούν οι βάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάκαμψη της οικονομίας. Όλο το βάρος πλέον πρέπει να δοθεί στις επενδύσεις για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τόπου και κυρίως για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Οφείλουμε να δώσουμε προοπτική στους νέους και το επιστημονικό δυναμικό της χώρας.Σήμερα καλούνται όλοι οι Έλληνες και πρώτη η επιχειρηματική κοινότητα, να δώσουν το παρόν για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή