ΥΠΕΞ σε Γεωργιάδη: Η εξωτερική πολιτική δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση

ΥΠΕΞ σε Γεωργιάδη: Η εξωτερική πολιτική δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο χώρος της εξωτερικής πολιτικής δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση» τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με σημερινή ανάρτηση στο twitter του 'Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παραπέμποντας σε δημοσίευμα της "Καθημερινής", συμπέρανε ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αναγνώρισε περιουσιακά δικαιώματα στους Τσάμηδες.

«Απίστευτη δήλωση του ΥΠΕΞ @Nikos Kotzias ενώπιον του Αλβανού ομολόγου του για τους Τσάμηδες. Έμμεση αναγνώριση!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης στο twitter.

«Απλή ανάγνωση» απάντησε ο κ. Κούτρας «των δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών καθώς και στοιχειώδης γνώση της διάκρισης μεταξύ των νομίμων περιουσιακών δικαιωμάτων Αλβανών πολιτών στην Ελλάδα σε σχέση με τους καταδικασθέντες για εγκλήματα πολέμου συνεργάτες του φασισμού και του ναζισμού, θα προστάτευαν τον κ. Γεωργιάδη από το ολίσθημα αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή