Παρέμβαση Δικαιοσύνης για τις ερωτήσεις Αυγενάκη ζητά η Βαλαβάνη

Παρέμβαση Δικαιοσύνης για τις ερωτήσεις Αυγενάκη ζητά η Βαλαβάνη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μετά από τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό Βουλής και Πρωθυπουργού με ερωτήσεις του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την αναπαραγωγή τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ζητώ την άμεση παρέμβαση της, κατ΄ εξοχήν θεσμικά αρμόδιας, Ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η απερχόμενη αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

«Παραμένει ωστόσο το ερώτημα που έθεσα ήδη, για ανθρώπους που πιστεύουν ότι η διαφθορά είναι ο φυσικός τρόπος συνύπαρξης των ανθρώπων.

Είναι τυχαίο άραγε ότι η λάσπη, που όσοι τη χειρίζονται – πολιτικοί και δημοσιογράφοι – γνωρίζουν ότι «κολλά» ανεξάρτητα και πέραν πάσης πραγματικής και υπαρκτής απόδειξης, εκτοξεύεται αυτές τις πιο κρίσιμες για την πολιτική ιστορία του τόπου μέρες;», προσθέτει η κα Βαλαβάνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αυγενάκης είχε καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, αν «υπάρχει υπουργός της κυβέρνησής σας που έκανε ανάληψη των προθεσμιακών του καταθέσεων δύο μόλις ημέρες πριν κλείσουν οι τράπεζες».

Μάλιστα, χθες, Πέμπτη, ο βουλευτής της ΝΔ είχε επανέλθει με νέα ερώτηση, μετά την αντίδραση της κας Βαλαβάνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή