Παραιτείται από γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Γιώργος Ρωμανιάς

Παραιτείται από γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Γιώργος Ρωμανιάς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή του να παραιτηθεί τη Δευτέρα από γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής o Γιώργος Ρωμανιάς σε τηλεοπτικό σταθμό (MEGA).

Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι έχει ήδη ενημερώσει τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας σε άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, παρουσία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Στρατούλη.

«Τους εξήγησα ότι για λόγους συνέπειας με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να μείνω στο υπουργείο. Εγώ πήγα στο υπουργείο για να εφαρμόσω κάποιες αρχές. Δεν μπορώ να κάνω τα αντίθετα. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή που έλεγα κάποια πράγματα, να εφαρμόζω και να κάνω τα αντίθετα. Είναι η έσχατη ταπείνωση για μένα να κάνω κάτι τέτοιο. Τους εξήγησα λοιπόν ότι αύριο το πρωί που θα έρθουν, 11 είναι η τελετή, λίγο πριν εγώ θα υποβάλω εγγράφως την παραίτησή μου και θα παρακαλώ να γίνει αποδεκτή», εξηγεί ο κ. Ρωμανιάς.

Ακόμη, ο κ. Ρωμανιάς τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν εγώ να δώσω σύνταξη 87 ευρώ στον ανάπηρο. Γιατί αυτό νομοθετήθηκε», ενώ χαρακτήρισε το εν λόγω νομοσχέδιο ερασιτεχνικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή