Φ. Γεννηματά: στην κυβέρνηση η ευθύνη για το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας

Φ. Γεννηματά: στην κυβέρνηση η ευθύνη για το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, επιρρίπτοντας εξ' ολοκλήρου την ευθύνη «για το σημείο που βρίσκεται η χώρα και το δυσβάσταχτο κόστος της συμφωνίας» στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε δε προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «αφέθηκε έξι μήνες στις καταστροφικές θεωρίες του Γιάνη Βαρουφάκη και τη Δραχμολαγνία ενός κυρίαρχου λαϊκίστικου ρεύματος στον ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Θα απολογηθούν για τα 14 δισ. μέτρα, για το 3ο μνημόνιο, για τα ψέματα».

Ακόμη, για τη συμφωνία είπε ότι «κατοχυρώθηκε το ιστορικό κεκτημένο της χώρας, δηλαδή η ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. «Συμβάλαμε καθοριστικά, αποτρέψαμε ελπίζω το Grexit, την ύστατη στιγμή, αποφύγαμε μια άτακτη χρεοκοπία και μια απόλυτη καταστροφή» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται εκλογές και θα είναι έτοιμο αν χρειασθεί κάτι τέτοιο. «Ομως αυτές οι μεθοδεύσεις έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού γιατί στην Ευρώπη ακραίες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις και εθνικο-λαϊκιστικά κόμματα καραδοκούν να αρπάξουν μια δεύτερη ευκαιρία για Grexit», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή