Νέος Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Παπαθεοδώρου

Νέος Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Παπαθεοδώρου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρώθηκε την Πέμπτη η οργανωτική δομή του ΠΑΣΟΚ, με την πρόεδρο του κόμματος, κα Φώφη Γεννηματά, να επιλέγει όχι μόνο στελέχη προερχόμενα από τον εσωκομματικό μηχανισμό, αλλά και πρόσωπα που δεν προέρχονται από τις ρίζες της παράταξης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τοποθέτηση, στην θέση του νέου Γραμματεά Επικοινωνίας, του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην στελέχους της ΔΗΜΑΡ, κ. Θοδωρή Παπαθεοδώρου.

Τον κ. Παπαθεοδώρου πλαισιώνουν, ως εκπρόσωπος Τύπου, ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, κ. Παύλος Χρηστίδης και ως Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, ο επί σειρά ετών συνεργάτης της κας Γεννηματά, κ. Νίκος Βοσδογάνης.

Υπεύθυνη Πολυμέσων αναλαμβάνει η κα Πέγκυ Ζαγορίτη, ενώ διευθυντής της Κ.Ο. ορίστηκε ο κ. Βασίλης Εξαρχος.

Επικεφαλής Συμβουλίου Πολιτικών εμπειρογνωμόνων θα είναι ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, Επικεφαλής Τομέα Πολιτικού σχεδιασμού – Παρακολούθησης κυβερνητικού έργου ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας και Επικεφαλής επιτροπής ανασυγκρότησης σοσιαλδημοκρατίας ο κ. Γιάννης Μανιάτης

Γενικός Διευθυντής του  Κόμματος αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Σαλαγιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή