Στ. Θεοδωράκης: Δεν διέκρινα διάθεση εκλογικού αιφνιδιασμού

Στ. Θεοδωράκης: Δεν διέκρινα διάθεση εκλογικού αιφνιδιασμού

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H απόφαση για εκλογές είναι του Πρωθυπουργού. Όλοι συμφωνήσαμε ότι η κοινωνία πρέπει να πάει διακοπές, με την ασφάλεια ότι είμαστε στην Ευρωζώνη. Δεν κατάλαβα ο Πρωθυπουργός να έχει πρόθεση εκλογικού αιφνιδιασμού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά το γεύμα με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο κ. Θεοδωράκης αναγνώρισε διάθεση συνεννόησης τονίζοντας ότι «συζητήσαμε έλυσε ο ένας τις απορίες του άλλου».

«Είμαστε σε μία κομβική στιγμή. Υπήρχε ένα κλίμα ότι ο καθένας μπορεί να κρατάει τις αντιρρήσεις του αλλά είμαστε ακόμα δεσμευμένοι στη συμφωνία μέχρι η χώρα να εξασφαλίσει το σταθερό βηματισμό της στην Ε.Ε.», υπογράμμισε.

«Με βάση τα πρόσφατα αποτελέσματα η συμφωνία στις 18 – 19 του μήνα είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Την κρίση θα την ξεπεράσουμε με εθνική συνεννόηση. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Να προχωρήσουμε χωρίς πολώσεις χωρίς διλήμματα» τόνισε, από την πλευρά της, εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή