Πυρά Κουτσούμπα κατά Αρ. Πλατφόρμας

Πυρά Κουτσούμπα κατά Αρ. Πλατφόρμας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιστό στον διμέτωπο παραμένει το ΚΚΕ, ο γενικός γραμματέας του οποίου, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε χθες λόγο για ευθύνες τόσο του μπλοκ της υπερψήφισης του μνημονίου 3 όσο και του μπλοκ «της καπιταλιστικής Ελλάδας της δραχμής».

Ο Περισσός παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και, προφανώς, θέλει να λάβει αποστάσεις από τις κινήσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Δημ. Κουτσούμπας σχολίασε και την υπόθεση Βαρουφάκη, αναγνωρίζοντας ότι ο τέως υπουργός φέρει μεγάλες προσωπικές ευθύνες. Προσέθεσε, ωστόσο, ότι αυτές οι ευθύνες «δεν πρέπει να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, ευθύνες που έχουν τόσο το μπλοκ της υπερψήφισης του μνημονίου 3 όσο και το μπλοκ της καπιταλιστικής Ελλάδας της δραχμής».

Το ΚΚΕ θα επιμείνει, προφανώς, στη γραμμή της αποδοκιμασίας και του νέου μνημονίου, και είναι χαρακτηριστικό ότι το μέλος της Κ.Ε., κ. Χρήστος Κατσώτης, σημείωσε χθες πως «τα όσα θα αντιμετωπίσει ο λαός το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ χειρότερα σε σχέση με όσα έχει βιώσει έως τώρα». «Ο λαός μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη του για άμεση ανάκτηση των απωλειών του και άλλον δρόμο ανάπτυξης», προσέθεσε, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία, ο κ. Κατσώτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή