Χ. Σταϊκούρας: Να αναζητηθούν οι ευθύνες για την κατάρρευση του χρηματιστηρίου

Χ. Σταϊκούρας: Να αναζητηθούν οι ευθύνες για την κατάρρευση του χρηματιστηρίου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή τη σημερινή πτώση του δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, δήλωσε ότι υπάρχουν ευθύνες, που θα αναζητηθούν σε όλα τα επίπεδα.

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για κυβερνητική ανευθυνότητα, για διαρκείς παλινωδίες, για ερασιτεχνισμούς, για άστοχες δηλώσεις ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού για το τραπεζικό σύστημα και για συγκεκριμένες τράπεζες, για επικίνδυνα παιχνίδια με plan B και σχέδιο επιστροφής στη δραχμή.

Όλα αυτά, αλλά και το κλείσιμο των τραπεζών και οι κεφαλαιακοί περιορισμοί, «εξαιτίας πράξεων και παραλείψεων της κυβέρνησης, οδήγησαν στη σημερινή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου» δηλώνει ο κ. Σταϊκούρας. Πρόκειται για κατάρρευση με τεράστιο κόστος για τους επενδυτές και κυρίως τους μικροεπενδυτές – κόστος που έχει συσσωρευτεί και διογκωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2015, σημειώνει ο βουλευτής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή