Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα για την πληρωμή του Γκλεν Κιμ

Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα για την πληρωμή του Γκλεν Κιμ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Γκλεν Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης, έχει πολυετή εμπειρία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στην Ελλάδα», ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών, σε σχόλιό τους για δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας.

«Η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ» πόσο μάλλον τις 125.000 ευρώ το μήνα που υποστηρίζει το «Βήμα της Κυριακής». Το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός καταγράφει και το ρεπορτάζ, καθώς, όπως σημειώνεται, «δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν υπήρχε τρόπος», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας. Και ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θέματα διαπραγμάτευσης  με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας».

Τέλος, ξεκαθάρισαν ότι εκτίμηση του ΥΠΟΙΚ είναι πως «η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί – για ποιο λόγο άλλωστε; – η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή