Ευ. Βενιζέλος: «Υπεύθυνος ο κ. Τσίπρας για όσα συμβαίνουν στη χώρα»

Ευ. Βενιζέλος: «Υπεύθυνος ο κ. Τσίπρας για όσα συμβαίνουν στη χώρα»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καταλόγισε τις ευθύνες για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οπως είπε χαρακτηριστικά κατά την είσοδό του στη Βουλή πριν από την έναρξη συνεδρίασης της Ολομέλειας «όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες, η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων της χώρας, η ύφεση, η απώλεια του πρωτογενούς πλεονάσματος, το κλείσιμο των τραπεζών, το τρίτο μνημόνιο, το νέο μεγάλο δάνειο των 90 δισεκατομμυρίων, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών, έχουν στην πραγματικότητα έναν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο: τον κ. Τσίπρα».

Ο κ. Βενιζέλος έκανε επίσης λόγο για ευτελισμό της Βουλής και χαρακτήρισε έσχατη εθνική ταπείνωση το γεγονός ότι «συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε αύριο στο eurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψεμάτων, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα».

«Κοροϊδευόντουσαν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ, κι όλοι μαζί κορόιδευαν και κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες. Κι από κοντά κι ο κ. Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Βλέπετε τον ευτελισμό της Βουλής; Ποιος έκανε Πρόεδρο την κα. Κωνσταντοπούλου; Ποιος έφερε τη χώρα στο σημείο αυτό της εσχάτης εθνικής ταπείνωσης, να συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε αύριο στο eurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψεμάτων, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα. Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή