Αριστερή Πλατφόρμα: Εκβιασμός η ψήφος εμπιστοσύνης

Αριστερή Πλατφόρμα: Εκβιασμός η ψήφος εμπιστοσύνης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για κίνηση «τκατάφωρα εκβιαστικού  χαρακτήρα» κάνει λόγο η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης.

«Μια τέτοια πρόταση μόνο στόχο έχει να ασκήσει ψυχολογική πίεση και να βάλει σε εκβιαστικά διλήμματα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το νέο 3ο μνημόνιο», αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα iskra.

Σύμφωνα με στελέχη της Πλατφόρμας, «οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην ‘‘Αριστερή Πλατφόρμα’’ δεν θέλουν να ‘‘ρίξουν’’ την κυβέρνηση αλλά να ανακόψουν και να σταματήσουν άμεσα τη μνημονιακή πορεία της».

Υπογράμμιζαν, επίσης, ότι «με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε να εγκαταλείφθούν και να ακυρώθούν τα μνημόνια, ειδικότερα το τρίτο μνημόνιο και πρώτα απ’ όλα να συμβάλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, με στόχο να έρθει στο προσκήνιο η σχεδιασμένη προώθηση των ριζοσπαστικών προγραμματικών κυβερνητικών δεσμεύσεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή