Στην «Λαϊκή Ενότητα» η Ραχήλ Μακρή

Στην «Λαϊκή Ενότητα» η Ραχήλ Μακρή

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταθερή στην αντιμνημονιακή της θέση παραμένει η βουλευτής Κοζάνης, εξηγώντας σε ανακοίνωσή της τους λόγους για τους οποίους που προσχώρησε στην νέα κοινοβουλευτική ομάδα της Λαϊκής Ενότητας του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οπως σημειώνει η βουλευτής Κοζάνης «η παρούσα κυβέρνηση στάθηκε ανίκανη να διαπραγματευτεί προς όφελος των πολιτών και παραιτήθηκε όχι για να αντιμετωπίσει την πραγματική της αποτυχία αλλά για να αποφύγει τις συνέπειες της μεταστροφής της» και προσθέτει: «Η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί επιταγή για να διασφαλιστεί η συνέχιση ύπαρξης των Ελλήνων».

«Παραμένω σταθερή στον αγώνα με κέντρο τον άνθρωπο και την ενότητα ολόκληρου του λαού πέρα και πάνω από ψευδεπίγραφες επιγραφές μηδενικής ουσίας για αριστερούς, δεξιούς, καλούς και κακούς πολίτες», υπογραμμίζει η κ. Μακρή.

Τέλος, η κ. Μακρή άφησε μεταξύ άλλων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, δηλώνοντας ότι «η πραγματικότητα απέδειξε ότι οι όροι διάσπασης της λαϊκής ενότητας χρησιμοποιούνται για να βολεύονται οι παρέες του εκάστοτε πρωθυπουργού και ο θίασος των ανίκανων κομπάρσων».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή