Μπαράζ «συνεδριάσεων» στη Βουλή

Μπαράζ «συνεδριάσεων» στη Βουλή

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποστηριζόμενη από τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους βουλευτές που αποχωρώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκαν στη Λαϊκή Ενότητα, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου πραγματοποιεί τις τελευταίες κινήσεις της πριν διαλυθεί η Βουλή για τις επικείμενες εκλογές, ακόμα και παραβιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής.

Ετσι, συγκαλεί κοινοβουλευτικές επιτροπές και αφήνει να εξελίσσεται η «συνεδρίαση» -αν και δεν υπάρχει απαρτία, αφού «το παρών» δίνουν μόνο οι βουλευτές του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη- προκειμένου εκείνη να αγορεύει, εξαπολύοντας συνεχείς επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς της αντιπάλους, δίνει τον λόγο στους παρόντες βουλευτές και αναμεταδίδει τα όσα διαδραματίζονται ζωντανά από το Κανάλι της Βουλής.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώνει σύγκληση της Ολομέλειας σήμερα και αύριο, με θέματα τις γερμανικές αποζημιώσεις και το προκαταρκτικό πόρισμα για το χρέος, ενώ παράλληλα καλεί εκ νέου στην Επιτροπή Θεσμών για την υπόθεση Siemens σήμερα τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα.

Η δραστηριότητα αυτή της απερχόμενης προέδρου της Βουλής εξελίσσεται καθώς της παρέχεται ο αναγκαίος χρόνος από το γεγονός ότι ο κ. Λαφαζάνης διατηρεί στα χέρια του επί τριήμερο τη διερευνητική εντολή και έτσι δεν έχει, ακόμα, εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα προκήρυξης εκλογών και διάλυσης της Βουλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή