Εγγυήσεις από Καμμένο σε εθνικά και Ορθοδοξία

Εγγυήσεις από Καμμένο σε εθνικά και Ορθοδοξία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κοινή γραμμή με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, τη διάκριση δηλαδή μεταξύ των δύο κυβερνητικών κομμάτων και των «κομμάτων του χθες», αλλά και με ρόλο μόνιμου κυβερνητικού εταίρου κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο κ. Πάνος Καμμένος επανέλαβε χθες σε δήλωσή του την ανάγκη να ολοκληρωθεί το ταχύτερο η διαδικασία των διερευνητικών εντολών και η χώρα να οδηγηθεί στις κάλπες στις 20 Σεπτεμβρίου. «Ο κ. Λαφαζάνης γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, τον καλούμε να καταθέσει τη διερευνητική εντολή, να προχωρήσουμε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει και να πάμε σε μία κυβέρνηση στην οποία οι ΑΝΕΛ εγγυόμαστε τη σταθερότητα», επισήμανε ο κ. Καμμένος, επιδιώκοντας παράλληλα να οριοθετήσει και τις διαφορές του από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τα εθνικά μας θέματα, τα θέματα της ελεύθερης οικονομίας, η σχέση της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό είναι οι εγγυήσεις που οι ΑΝΕΛ δίνουμε για το αύριο».

Σήμερα συγκαλούνται σε κοινή συνεδρίαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ. Αισιοδοξία πάντως υπάρχει, ενώ, όπως σημείωσε στην «Κ» η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η απόρριψη εκ μέρους των κ. Αλ. Τσίπρα και Ν. Παππά κάθε σεναρίου συνεργασίας με Ν.Δ., Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ εκ των πραγμάτων ενισχύει το εκλογικό μήνυμα των ΑΝΕΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή