ΚΚΕ: Τηλεοπτικό σόου οι διερευνητικές εντολές

ΚΚΕ: Τηλεοπτικό σόου οι διερευνητικές εντολές

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως τηλεοπτικό σόου, με μόνο στόχο την προεκλογική κομματική εκμετάλλευση, περιγράφει την εξελισσόμενη διαδικασία των διερευνητικών εντολών ο γ.γ. του ΚΚΕ. Ο κ. Δ. Κουτσούμπας επισημαίνει ότι «το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών απευθυνόμενο στον λαό που υποφέρει από την πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων». Και υπογραμμίζει ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα, στα οποία και αποδίδει την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση, έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο μετεκλογικό τοπίο «και στη συγκρότηση κυβερνήσεων αντιλαϊκής διαχείρισης, οι οποίες θα κρατούν τον λαό εγκλωβισμένο στα ίδια -με τα σημερινά- αδιέξοδα».

Κατά την πάγια ρητορική του ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας εκτιμά ότι τα «αδιέξοδα» είναι ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ενωση. Από τον Περισσό κλιμακώνουν τις τελευταίες ημέρες τις επιθέσεις και προς τη Λαϊκή Ενότητα του κ. Π. Λαφαζάνη, που, όπως φαίνεται, αναδεικνύεται στον βασικό αντίπαλο του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα. Στο ΚΚΕ θεωρούν ότι η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί «ανάχωμα» για τις ριζοσπαστικές ψήφους της Αριστεράς, καθώς εκτιμούν ότι το κόμμα του κ. Λαφαζάνη αποτελεί ευκαιριακό όχημα για την υφαρπαγή των αντιμνημονιακών ψήφων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή