To Δημοκρατικό Κόμμα δεν κατεβαίνει στις εκλογές

To Δημοκρατικό Κόμμα δεν κατεβαίνει στις εκλογές

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα μετέχει, τελικά, στις επικείμενες εθνικές εκλογές το υπό ίδρυση κόμμα του κ. Αλέκου Παπαδόπουλου.

Σε μια λιτή δήλωσή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επικαλείται «τις ασφυκτικές προθεσμίες» που δεν επιτρέπουν προφανώς στο Δημοκρατικό Κόμμα να συγκροτήσει συνδυασμούς σε όλη την χώρα.

Ο ίδιος, ωστόσο, επιφυλάσσεται «να συνεχίσει αποφασιστικά την προσπάθεια για ποιότητα στη δημόσια ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος είχε ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός του τον περασμένο Ιούνιο, απευθύνοντας γενικό κάλεσμα «σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης».

Σε συνέντευξή του στην «Κ» είχε, μάλιστα, προαναγγείλει ότι το νέο αυτό κόμμα είχε ως κεντρικό του στόχο «να αιμοδοτήσει το πολιτικό σύστημα με δυναμικούς καινούργιους ανθρώπους από την κοινωνία που έχουν διάθεση να συνδράμουν στους νέους όρους που απαιτούνται για τη διάσωση και τη νέα πορεία της χώρας» και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η ηγεσία του θα ήταν άνθρωποι 30-45 ετών «και όχι παρηκμασμένα κατάλοιπα προγενέστερων περιόδων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή