Τα πρώτα προεκλογικά σποτ των κομμάτων

Τα πρώτα προεκλογικά σποτ των κομμάτων

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τα πρώτα προεκλογικά μηνύματα των κομμάτων, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Με κεντρικό σύνθημα να «ξεμπερδέψουν με το παλιό» οι ψηφοφόροι και με πρωταγωνιστές πρόσωπα απλών, καθημερινών ανθρώπων  προτρέπουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν αυτόν που «στις 20 Σεπτεμβρίου δεν θα καθίσει στην καρέκλα αλλά θα στέκεται όρθιος», επέλεξε για την προεκλογική καμπάνια του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους ψηφοφόρους να βάλουν τέλος στα «πειράματα και τα παιχνίδια» που παίζει η κυβέρνηση στην πλάτη τους, τονίζοντας πως η Ελλάδα χρειάζεται «σταθερότητα, ειλικρίνεια και συνεργασία».

Στο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ επιστρέφει ο γνωστός «μικρός Αλέξης» που αυτή τη φορά έχει σπάσει το αριστερό του χέρι, με τον Πάνο Καμμένο να υπόσχεται στο παιδί ότι θα του μάθει να γράφει εξίσου καλά και με… το δεξί.

Το ΚΚΕ από την πλευρά του, επιστρατεύει για το προεκλογικό του σποτ μια ρήση του Μενέλαου Λουντέμη και διαβεβαιώνει τους πολίτες πως ψηφίζοντας το κόμμα του Περισσού, «υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής»

Αναμφισβήτητα, τα σκήπτρα του ηλεκτρονικού προεκλογικού αγώνα κρατά ο Βασίλης Λεβέντης που έχει δημοσιεύσει ως τώρα εφτά προεκλογικά σποτ στα οποία ζητά την ψήφο των πολιτών «για να γίνει η σπίθα φλόγα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή