Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να βάζουμε διχαστικά διλήμματα σε όλα

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν μπορούμε να βάζουμε διχαστικά διλήμματα σε όλα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία έδωσε θετική ψήφο, ώστε η χώρα να μη φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι πραγματοποιεί εκλογές-εξπρές, χωρίς να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για διάλογο και τόνισε πως το έκανε αυτό, για να προλάβει πριν έρθουν τα "ραβασάκια" για τον ΕΝΦΙΑ και το 23% ΦΠΑ.

«Φοβάται και το διάλογο. Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί, αλλά και να μην συζητήσουμε;» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ  ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα για το χαρακτηρισμό «ψευτράκος», που ο ίδιος του είχε αποδώσει, σημειώνοντας πως «δεν μπορούμε να βάζουμε διχαστικά διλήμματα σε όλα», καθώς λόγοι για να μην συνεργαστούν τα δύο κόμματα μπορεί να βρεθούν πολύ εύκολα. 

Απευθυνόμενος ουσιαστικά στους αναποφάσιστους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας και αποχής, καθώς τον Ιανουάριο αυτή η ψήφος κόστισε 90 δισ. στη χώρα από τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή