ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

sti-dimosiotita-ta-psifodeltia-toy-syriza-gia-tis-ekloges-2100223

Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η σειρά των υποψηφίων στην Α' και Β' Αθήνας, όπως και η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, γεγονός που καταδεικνύει τις επίπονες διεργασίες του Σαββατοκύριακου, τις πολλές καραμπόλες , τις ασυμφωνίες και τη δυσκολία στην εξεύρεση των νέων ισορροπιών στο εσωκομματικό τοπίο, δόθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια, με τα οποία το κόμμα θα κατέβει στις εκλογές, πλην του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Επιπλέον, τα ψηφοδέλτια για την Α' και Β' Αθήνας δόθηκαν με αλφαβητική σειρά και όχι με σειρά κατάταξης, κάτι που θα γίνει σε δεύτερο χρόνο. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο και Λάρισα.

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τις περισσότερες πιθανότητες να τεθεί επικεφαλής συγκεντρώνει ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, ενώ σε αυτό αναμένεται να τοποθετηθούν, επίσης, η κ. Θεανώ Φωτίου και ο κ. Νίκος Κοτζιάς. Για το ψηφοδέλτιο της Β' Αθήνας ως επικεφαλής αναμένεται ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ εκεί θα μετακινηθεί ο κ. Πάνος Σκουρλέτης. Στην Α' Αθήνας, την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να πάρει ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στο ψηφοδέλτιο Αττικής, όπου τελικά δεν θα είναι υποψήφιος ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος, έπειτα από έντονες διαφωνίες στη Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, μένει εκτός λίστας, τοποθετείται στην πρώτη θέση ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς. Στην Α' Πειραιά ο κ. Θοδωρής Δρίτσας και στη Β' Πειραιά ο κ. Δημήτρης Βίτσας. Στην Α' Θεσσαλονίκης την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο καταλαμβάνει ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος και στη Β' Θεσσαλονίκης ο κ. Σωκράτης Φάμελλος.

Αναλυτικά, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/