Τσίπρας: Θα επιστρέψουμε στο Μαξίμου για πολλά χρόνια

Τσίπρας: Θα επιστρέψουμε στο Μαξίμου για πολλά χρόνια

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο ελληνικός λαός θα είναι ο κριτής. Αυτός θα αποφασίσει ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και όχι τα σκοτεινά δωμάτια της διαπλοκής, όχι τα σκοτεινά συμφέροντα μέσα και έξω από τη χώρα». Αυτό διεμήνυσε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την 'Αρτα ο Αλέξης Τσίπρας απ΄ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια «που κάνουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο σε στέρεα θεμέλια κοινωνικής δικαιοσύνης και προκοπής δεν θα είναι μια σύντομη παρένθεση», γιατί, όπως τόνισε, από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Αρτα, έρχονται μηνύματα νίκης, τα οποία θα σταλούν και στην κάλπη.

«Εμείς οι Ηπειρώτες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και ξέρουμε όταν μας ρίχνουν, να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε» είπε απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του και πρόσθεσε: «Να είστε σίγουροι ότι η Ήπειρος και η Αρτα θα έχουν πρωθυπουργό για αρκετά χρόνια και όχι μόνο για ένα εξάμηνο. Φύγαμε για λίγες ημέρες από το Μαξίμου και θα επιστρέψουμε για αρκετά χρόνια, να δουλέψουμε σκληρά για να ξαναστήσουμε την πατρίδα».

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συμπατριώτες του στην κεντρική πλατεία της Αρτας, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε και σε εκείνους, οι οποίοι -όπως είπε- «προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι είναι ίδιοι».

«Έχει πολύ μεγάλη διαφορά» επισήμανε ο Αλεξης Τσίπρας «το δείγμα γραφής που αφήσαμε πίσω μας. Όχι μόνον σκληρές διαπραγματεύσεις, σε σχέση με την άνευ όρων παράδοση των προηγούμενων, αλλά και με τα όσα πράξαμε με τη θηλιά στο λαιμό επί εξήμισι μήνες» και παρέθεσε τα κυριότερα σημεία του νόμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή