ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Μόνη λύση για τον κόσμο να ψηφίσει το διαφορετικό

theodorakis-moni-lysi-gia-ton-kosmo-na-psifisei-to-diaforetiko-2101356

Στην Αγία Βαρβάρα, τη γειτονιά των παιδικών του χρόνων, βρέθηκε χθες το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και μίλησε στον θερινό κινηματογράφο του δήμου «Πάνθεον».
 
H βραδιά ξεκίνησε με μία έκπληξη, καθώς οι παιδικοί φίλοι και συμμαθητές του Σταύρου Θεοδωράκη είχαν ετοιμάσει, και ως δώρο για τη γιορτή του, ένα βίντεο με φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη διαδρομή του μέχρι σήμερα. Φωτογραφίες από την Κρήτη, με τους γονείς του, τους συμμαθητές του, με τις εφηβικές παρέες, από τo σχολείο και το στρατό, από τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία μέχρι τους «Πρωταγωνιστές» και φυσικά από την παρουσία του στην πολιτική.
 
Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης με τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι στόχος του είναι ένα ποσοστό της τάξης του 10%. «Μόνο αν πάρουμε ένα μεγάλο ποσοστό θα καταλάβει το πολιτικό σύστημα ότι ο κόσμος θέλει να τα αλλάξει όλα. Πρέπει να πάρουμε 10% για να διαπραγματευτούμε για τους αδικημένους των μνημονίων», σημείωσε. Σε ό,τι αφορά τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, τόνισε ότι η μόνη λύση είναι αυτή τη φορά ο κόσμος που θέλει το διαφορετικό, να ψηφίσει το διαφορετικό.