Καμμένος: «Αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, αποχωρώ»

Καμμένος: «Αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή, αποχωρώ»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρησή του από την πολιτική προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν μπουν στη Βουλή, ενώ στην αντίθετη περίπτωση διεμήνυσε την πρόθεσή του να επιστρέψει στο υπουργείο Aμυνας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι «εγώ θα αποχωρήσω από την πολιτική. Αν δεν μπούμε στη Βουλή και ο ελληνικός λαός δεν θέλει τη δική μας φωνή, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να παραμείνω στην πολιτική». Κατέστησε, πάντως, σαφές ότι δεν θα διαλυθεί το κόμμα, που «είναι ένα κίνημα πολιτών, θα προχωρήσει, θα γίνει ένα συνέδριο». Κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι έχει στα ψηφοδέλτιά της «τον μισό ποινικό κώδικα», αναφερόμενος στον κ. Μαντούβαλο, αλλά και στη στήριξη, όπως είπε, της Ν.Δ. στον κ. Γεωργίου, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος απομάκρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δεν διώκεται. Για τις δημοσκοπήσεις σχολίασε ότι πάντα τον έδειχναν εκτός Βουλής, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι τόνισε ότι «εάν ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα και τα θέματα της Εκκλησίας, να κάτσουμε να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα». Σχολιάζοντας τη λίστα Λαγκάρντ και τα πρόσωπα που εμπεριέχει, ο Π. Καμμένος τόνισε ότι η δήλωση Φαλσιανί, ότι κανείς δεν του ζήτησε στοιχεία εδώ και πέντε χρόνια, έπρεπε να δείξει τον νικητή των εκλογών.

Τέλος, σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Kranos.gr» σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει εάν τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο υπουργείο Αμυνας, ενώ υπογράμμισε πως αν συμβεί αυτό δεν θα επιτρέψει την εμπλοκή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στο μεταναστευτικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή