ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας

f-gennimata-i-chora-chreiazetai-ischyri-kyvernisi-synergasias-2102168

«Ολοκληρώθηκε ο προεκλογικός αγώνας, ένας αγώνας κατά τον οποίο επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

«Τρέξαμε σε όλη την Ελλάδα και μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας πριν από όλα για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Το κοινό μας σπίτι είναι εδώ, το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσουν και πάλι», είπε η κ. Γεννηματά, πριν κάνει άνοιγμα στα κόμματα για πολιτικές συνεργασίες:

«Ομως η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για την σταθερότητα, για την συνεργασία, με σχέδιο με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας που θα αφήσει πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει αυτή η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού. Τώρα τον λόγο έχει ο ελληνικός λαός».