Τζιτζικώστας: Να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουμε την χώρα

Τζιτζικώστας: Να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουμε την χώρα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αλλαγή στην ηγεσία της παράταξης και την ανάγκη να κλείσει ένας κύκλος στη ΝΔ και να προχωρήσει η παράταξη σε νέα εποχή, επεσήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας σε δήλωση που έκανε έξω από τα γραφεία της παράταξης στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της αυριανής 41ης επετείου από την ίδρυσή της.

«Τις μεγάλες αποφάσεις που θα έβγαζαν τη χώρα από την παρακμή, τις πήρε αυτή η παράταξη και ο δημοκρατικός κόσμος που την αγκάλιασε και την έκανε μεγάλη», είπε ο κ. Τζιτζικώστας και προσέθεσε: «Οι αρχές μας και όσα πιστεύουμε, μας δείχνουν πάντα το δρόμο για το επόμενο μεγάλο βήμα. Πότε πρέπει να κλείνει ένας κύκλος και να πηγαίνουμε στη νέα εποχή. Αυτό πρέπει να το ξανακάνουμε. Να αλλάξουμε πρώτα εμείς, για να αλλάξουμε τελικά και τη χώρα. Σε αυτή την επέτειο δε θυμόμαστε μόνο, ξαναγεννιόμαστε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή