Συνέδριο μέσα στον Φεβρουάριο εισηγείται η Πολ.Γραμματεία Συριζα

Συνέδριο μέσα στον Φεβρουάριο εισηγείται η Πολ.Γραμματεία Συριζα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή, που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο, να διεξαχθεί το συνέδριο μέσα στον Φεβαρουάριο.

Επιπλέον, θα εισηγηθεί στην ΚΕ να αποφασίσει την πραγματοποίηση καμπάνιας εγγραφής νέων μελών ενόψει και του συνεδρίου, με το σκεπτικό που έχει αναπτυχθεί και σε άλλες συνεδριάσεις, για αντιστοίχηση της οργανωμένης βάσης του κόμματος με την κοινωνική δυναμική που έχει αναπτυχθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακού αναμένεται να εκλεγεί νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις της Πολιτικής Γραμματείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος της συζήτησης κατά τη σημερινή συνεδρίαση αφορούσε στο κείμενο της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή. Το κείμενο θα αποτελείται από δύο θεματικές, η μία θα αφορά στην αποτίμηση των εκλογών και η δεύτερη θα αφορά στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, ενόψει και του Συνεδρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή