Συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Υπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Υπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου  με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10.30 πμ

 

Νωρίτερα επισκέφθηκε τον χώρο ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων στο Ελαιώνα. Τον κ. Γκουτέρες υποδέχτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Η εικόνα που μας μετέφερε ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών κινείται στο πλαίσιο εκείνων που ήδη γνωρίζουμε και έχει ως βάση ότι οι προσφυγικές ροές είναι πάρα πολύ μεγάλες και ότι για το άμεσο μέλλον δεν βλέπουμε να υπάρχει κάποια μείωση. Παρόλα αυτά, ο κ. Γκουτέρες θεωρεί ότι η δουλειά που γίνεται εδώ είναι μία σοβαρή δουλειά, μία δουλειά βάσης, πολύ περισσότερο που κατά το παρελθόν, τα προηγούμενα χρόνια, είχαν γίνει πολύ λίγα πράγματα και έτσι πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά την επίσκεψη του κ. Γκουτέρες στον Ελαιώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή