Αυγενάκης κατά Σπίρτζη για «φωτογραφική ρύθμιση»

Αυγενάκης κατά Σπίρτζη για «φωτογραφική ρύθμιση»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιλογή του υπουργείου Υποδομών, να αγνοήσει τους κοινοτικούς κανονισμούς και απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ευνοήσει συγκεκριμένη επιχείρηση με «φωτογραφική» νομοθετική ρύθμιση καυτηριάζει ο τομεάρχης Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης φρόντισε να αποκαταστήσει νομοθετικά με τη φωτογραφική διάταξη του άρθρου 21 του νομοσχεδίου για τις άδειες στα ΜΜΕ, τα όσα έπραξε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τη μπάρα στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας», αναφέρει.

«Ουσιαστικά ανοίγει ένα παράθυρο ώστε να δημιουργηθούν απευθείας συνδέσεις με κλειστούς αυτοκινητοδρόμους, δημιουργώντας πολύ σημαντικό θέμα ασφάλειας, ενώ παράλληλα η εν λόγω ρύθμιση έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με δικαστικές αποφάσεις, καθώς και με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης για αυτοκινητοδρόμους που ανήκουν στα διευρωπαϊκά δίκτυα. Ακόμη μια ιστορία αλαζονείας, επίδειξης δύναμης, θράσους και αυταρχισμού, από τον υπουργό που δε διστάζει να έρθει σε σύγκρουση με τη νομοθεσία και τις αποφάσεις δικαστηρίων», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή