Θεοχάρης: Αγαρμπη και λανθασμένη η αποπομπή Σαββαΐδου

Θεοχάρης: Αγαρμπη και λανθασμένη η αποπομπή Σαββαΐδου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη» χαρακτήρισε την αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων» τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και παράλληλα κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι «δεν έχει έρεισμα να διαμαρτύρεται, γιατί άνοιξε το δρόμο για τέτοιες μεθοδεύσεις» με αφορμή την περίπτωσή του. Ο βουλευτής άφησε όμως αιχμές και για την Κατερίνα Σαββαΐδου, δηλώνοντας ότι «την ανεξαρτησία μιας αρχής πρέπει να την υπερασπίζεσαι».

Ερωτηθείς δε για το σχέδιο της κυβέρνησης για νέα Γ.Γ Δημόσιων Εσόδων – που θα αποκαλείται Ελληνική Αρχή Δημόσιων Εσόδων – ο κ. Θεοχάρης, δήλωσε ότι «υπάρχει εδώ και καιρό αυτό το σχέδιο, πριν από την απομάκρυνση μου. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα σχέδιο στα πρότυπα της ΕΛΣΤΑΤ» Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη ένας οργανισμός όπως η ΓΓ. Εσόδων θα πρέπει να εισπράττει σωστά και να είναι ανεξάρτητος από τις πιέσεις.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα διαφάνειας, ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε ότι πρέπει να γίνουν βήματα όπως η διαχρονική ανάρτηση των  βουλευτών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή