Τριήμερη επίσκεψη Κοτζιά στην Κύπρο

Τριήμερη επίσκεψη Κοτζιά στην Κύπρο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαφές με την κυπριακή πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την πρώτη του επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Κυπριακή Δημοκρατία από τις 26 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Ο κ. Κοτζιάς τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο Β΄, ενώ στη συνέχεια, θα συναντηθεί με Ελληνοκυπρίους εκπροσώπους Οργανώσεων Προσφύγων, Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων.

Την Τρίτη, ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και, εν συνεχεία, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου. Την ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της χώρας.

Την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε εορταστικές εκδηλώσεις στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα του κ. Κοτζιά περιλαμβάνει, επίσης, κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα, καθώς και επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή