Συνάντηση Μπουτάρη με τον Αμερικανό πρέσβη στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Μπουτάρη με τον Αμερικανό πρέσβη στη Θεσσαλονίκη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Πιρς και τη γενική πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ρεμπέκα Φονγκ είχε την Παρασκευή ο δήμαρχος της πόλης, κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε σε θερμό κλίμα, βρέθηκαν η κρίση του μεταναστευτικού προβλήματος, η τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και οι επενδυτικές προοπτικές, ενώ παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Σπύρος Πέγκας.

Στο Βερολίνο ο Γ. Μπουτάρης στις 4 Νοεμβρίου

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα μεταβεί στο Βερολίνο από 4 έως 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στην 5η Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση με θέμα «Ο Δήμος γκρεμίζει το τείχος της κρίσης».

Στη Συνέλευση θα γίνουν συζητήσεις εργασίας με θεματικές που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη, τη συμμετοχή και ενσωμάτωση μεταναστών, τη διαχείριση απορριμμάτων – πράσινη πόλη, τον τουρισμό, την προοδευτική ενεργειακή πολιτική και τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή