Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στα Διαβατά τη Δευτέρα

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στα Διαβατά τη Δευτέρα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις φυλακές των Διαβατών μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να εγκαινιάσει πρότυπη μονάδα απεξάρτησης για τους κρατούμενους και να επισκεφθεί το σχολείο, όπου φοιτούν έγκλειστοι οι οποίοι μετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνοδεύεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και η επίσκεψή του στο σωφρονιστικό κατάστημα είναι η πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού σε φυλακές, καθώς ως τώρα μόνον οι αρμόδιοι υπουργοί της Δικαιοσύνης επισκέπτονταν τους χώρους κράτησης των κρατουμένων.

Η μονάδα απεξάρτησης που εγκαινιάζεται είναι από τις πλέον σύγχρονες που διαθέτει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σωφρονιστικά καταστήματα και η λειτουργία της εντάσσεται σε ευρύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης των προσπαθειών για επανένταξη των κρατουμένων μετά την αποφυλάκισή τους.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού σηματοδοτεί τη σημασία που δίδει η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης στην ανάπτυξη προγραμμάτων απεξάρτησης των κρατουμένων και εκπαίδευσής τους με τη συμμετοχή τους σε ειδικά προγράμματα αλλά και την παρακολούθηση σχολικών μαθημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή