Εμφαση στο Κέντρο από Κυρ. Μητσοτάκη

Εμφαση στο Κέντρο από Κυρ. Μητσοτάκη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ν.Δ. θα κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν μπορέσει να γίνει μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Οι εκλογές κερδίζονται πρωτίστως στον χώρο του Κέντρου και αυτό είναι το πλεονέκτημα της δικής μου υποψηφιότητας». Με αυτό το σύνθημα κινείται τα τελευταία 24ωρα πριν από την κάλπη ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα είναι ο ίδιος που θα δώσει τη μάχη της προεδρίας στον δεύτερο γύρο.

Ο βουλευτής της Β’ Αθήνας, σε συνεντεύξεις του, επιδιώκει να προσωποποιήσει το αίτημα για ανανέωση, σχολιάζοντας πως αν και σέβεται τη διαδρομή του κ. Ευ. Μεϊμαράκη, «δεν είναι το κατάλληλο στέλεχος να οδηγήσει το 2015 τη Νέα Δημοκρατία, δεν έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το κόμμα».

Ο κ. Μητσοτάκης βάλλει κατά του κ. Τζιτζικώστα για τη σύμπραξη με τον κ. Βορίδη. «Η στήριξη του κ. Βορίδη στον κ. Τζιτζικώστα επιβεβαιώνει πως είναι μια υποψηφιότητα που αποκτά πλέον σκληρά δεξιά χαρακτηριστικά. Πιο δεξιά είναι ο τοίχος της Χρυσής Αυγής», ανέφερε. Απόψε ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλειο Κινηματοθέατρο), ενώ για την Παρασκευή προγραμματίζεται η κεντρική ομιλία του στην Αθήνα (Ιντερκοντινένταλ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή