Ποτάμι: «Κούφια λόγια οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης»

Ποτάμι: «Κούφια λόγια οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κούφια λόγια αποδεικνύονται οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης, σημειώνει το Ποτάμι για το νομοσχέδιο που κατέθεσε καθώς,όπως αναφέρει, «έρχεται να αναιρέσει διατάξεις που η ίδια είχε ψηφίσει, όπως αυτή για τις 100 δόσεις ενώ για το κρίσιμο θέμα των πλειστηριασμών έχει δεχθεί πλήρως τη θέση της τρόικας αφού παρέχεται προστασία περιουσίας ως τις 120.000 και για εισόδημα 8.000 ευρώ».

Το Ποτάμι θεωρεί ακόμη πιο εγκληματική την επιλογή να μπει φόρος στο κρασί. «Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, τότε η Ελλάδα γίνεται η πρώτη παραγωγός χώρα που θα έχει τέτοιο φόρο. Ένα ελληνικό γεωργικό προϊόν επιβαρύνεται κι ένας κλάδος που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες από τον Έβρο ως την Κρήτη και εισφέρει σημαντικά στην ελληνική οικονομία με εξαγωγές, οδηγείται στην καταστροφή. Αλλά στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ενδιαφέρονται για εκείνους που παράγουν, γι΄ αυτό με τις επιλογές τους τούς οδηγούν σε απόγνωση», σημειώνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή