Μαξίμου: «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει την Ελλάδα»

Μαξίμου: «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει την Ελλάδα»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αυστηρό τόνο σχολιάζει η κυβέρνηση «προκλητικά» δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, κάνοντας λόγο για αμετανόητους εχθρούς της Ελλάδας που σπεκουλάρουν για μια ακόμη φορά. Σημειώνει ότι κανείς δεν μπορεί πια να εκβιάζει, ούτε με κούρεμα καταθέσεων ούτε με Grexit, και τονίζει πως είτε τους αρέσει είτε όχι, θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε κυβέρνηση που δεν είναι της αρεσκείας τους και πως η Ελλάδα δεν είναι πια μόνη της στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, «σχετικά με σημερινά προκλητικά δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου», αναφέρεται:

«Για μια ακόμη φορά, οι αμετανόητοι και εμμονικοί εχθροί της Ελλάδας παραπληροφορούν και σπεκουλάρουν. Η Ελλάδα, ωστόσο, παρά τις επιθυμίες τους, που τις ονομάζουν προβλέψεις, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της. Η ανακεφαλαιοποίηση έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και κανείς δεν μπορεί πια να εκβιάζει, ούτε με κούρεμα καταθέσεων, ούτε με Grexit».

«Εκτιμούσαν ότι θα ξαναφέρουν από το παράθυρο ό,τι δεν κατάφεραν τον περασμένο Ιούλιο», αναφέρεται και υπογραμμίζεται: «Απέτυχαν, και θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε κυβέρνηση που δεν είναι της αρεσκείας τους. Και το χειρότερο: Η Ελλάδα δεν είναι πια μόνη της στην Ευρώπη». «Περαστικά…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή