Μεϊμαράκης: «Δεν νομίζω να υπάρξουν ενστάσεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος»

37" χρόνος ανάγνωσης

«Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που ο Κώστας Καραμανλής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι με στηρίζει. Δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Δεν συνάδει με μια δημοκρατική πορεία να μην έχουν άποψη οι πρώην πρωθυπουργοί. Ρωτήστε εκείνους που αμφισβήτησαν τη στήριξη. Εμένα με απασχολεί η πολιτική και όχι η παραπολιτική», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84».

«Δεν έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξουν ενστάσεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Εγώ πάντως δεν θα έχω», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε: «Αν το ποσοστό μας ήταν 20-25% δεν θα ήμουν υποψήφιος πρόεδρος. Το ποσοστό του 28%, το οποίο θεωρήθηκε από πολλούς τεράστια επιτυχία, με υποχρεώνει -αν θέλετε- να είμαι υποψήφιος, γιατί δεν μπορώ να απαρνηθώ όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».